Beveiligde verbinding instellen: Outlook (Windows)

Controleer of Outlook op Windows e-mail ophaalt en verstuurt via een beveiligde verbinding door de volgende stappen te volgen:

• Kies in het lint voor 'Bestand' en selecteer links 'Info'.
  • Kies 'Accountinstellingen' en vervolgens 'Accountinstellingen...'
  • Selecteer op het tabblad 'E-mail' het NederHost-account en klik boven de accountlijst op 'Wijzigen...'
  • Kies rechtsonder voor 'Meer instellingen...'
  • Selecteer het tabblad 'Gevanceerd'.
  • Onder 'Poortnummers van server' controleer je de volgende instellingen:
    • 'Inkomende e-mail (IMAP)' heeft de waarde 143 of 'Inkomende e-mail (POP3)' heeft de waarde 110. Bij 'Gebruik het volgende type versleutelde verbinding' is de optie 'Automatisch' of 'STARTTLS' geselecteerd.
    • 'Uitgaande e-mail (SMTP)' heeft de waarde 587. Bij 'Gebruik het volgende type versleutelde verbinding' is de optie 'Automatisch' of 'STARTTLS' geselecteerd.
  • Denk eraan eventuele wijzigingen op te slaan.