Nieuwe website

De website van NederHost is vernieuwd, niet alleen qua uiterlijk maar ook ‘onder de motorkap’. Zo is het bestelproces verder gestroomlijnd en helpt NederHost je nu nog beter met het vinden van een vrije domeinnaam. Alle technische helpdeskpagina’s zijn nu verzameld in de kennisbank die beter doorzoekbaar is.

We zijn zelf erg tevreden met de nieuwe site maar we horen natuurlijk ook graag wat jij ervan vindt.

Ander nieuws

Wijziging rekeningnummer

Het rekeningnummer van NederHost wijzigt; het oude ING-nummer wordt vervangen door NL32 KNAB 0257 6496 62. Voortaan kunt u uw factuurbetalingen overmaken naar dit nieuwe rekeningnummer. U kunt uiteraard ook elektronisch blijven betalen en/of NederHost een incassomachtiging verlenen, beide regelt u eenvoudig vanuit Mijn NederHost.

Tweefactor-authenticatie voor inloggen op Mijn NederHost

Het is nu mogelijk uw klantcode voor Mijn NederHost te beveiligen met een tweede authenticatiefactor op basis van een RFC 6238-compatible app zoals Google Authenticator of FreeOTP.

Als u deze beveiliging vanuit Mijn NederHost heeft ingesteld dan is voor het inloggen op uw klantcode altijd een zescijferige beveiligingscode nodig die u overneemt van uw telefoon. Deze authenticatie komt bovenop de al bestaande authenticatie via SMS of e-mail voor het instellen van wachtwoorden. U kunt zelf kiezen of u gebruik wilt maken van deze extra beveiliging of dat u alleen met klantcode en wachtwoord blijft inloggen.

Nieuwsarchief