Doe mee met moderne internetstandaarden

Geplaatst op 6 oktober 2020 · webhosting · e-mail

Internet.nl publiceert sinds 5 oktober een Hall of Fame van hosters die moderne internetstandaarden ondersteunen en natuurlijk staat NederHost daar in. Dit betekent dat je als klant van NederHost zonder veel moeite de volledige score kunt halen op de Internet.nl compliance test. Doe mee en krijg niet alleen een vermelding op Internet.nl maar ook een mok cadeau!

Privacyvriendelijke social media-icoontjes

Geplaatst op 17 september 2020 · webhosting · tips en trucs

Om verkeer naar je website te genereren wil je het bezoekers natuurlijk makkelijk maken om een interessant artikel te delen. De standaard share-buttons van Facebook & Co zorgen er echter ook voor dat de gegevens van je bezoekers direct worden gedeeld met de sociale netwerken, zelfs nog voordat ze op een knop hebben geklikt. Dat kan anders.

Automatische configuratie mailboxen

Geplaatst op 7 juli 2020 · e-mail · techtalk

Het stond al een tijdje op het verlanglijstje hier: je mailbox automatisch instellen in je favoriete mailclient. Zoiets simpels heeft de nodige voeten in aarde, zoals het toestaan dat je inlogt met je e-mailadres naast je gebruikersnaam. En voor het automatisch configureren blijken niet minder dan vier methoden beschikbaar te zijn: autoconfig van Mozilla, autodiscovery van Microsoft, Apple profielbestanden én RFC 6186.

Tags

Recente blogposts