E-mail lezen met Secure Webmail

Met Secure Webmail van NederHost lees je overal veilig je e-mail via een versleutelde HTTPS-verbinding. Om Secure Webmail te gebruiken ga je naar webmail.nederhost.nl. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Als je je gebruikersnaam lastig te onthouden vindt dan kun je ook inloggen met één van de e-mailadressen van je mailbox.

Let op: het inloggen met een e-mailadres werkt alleen als dat adres aan precies één mailbox is gekoppeld.

In Secure Webmail kun je ook eenvoudig de regels voor het sorteren van e-mail op de server instellen.