Beveiligde verbinding instellen: Outlook (Mac)

Controleer of Outlook op de Mac e-mail ophaalt en verstuurt via een beveiligde verbinding door de volgende stappen te volgen:

• Selecteer in het applicatiemenu ('Outlook') de optie 'Voorkeuren...'
  • Kies bij 'Persoonlijke instellingen' de optie 'Accounts'.
  • Selecteer aan de linkerkant het NederHost-account en ctonroleer nu het volgende:
    • De optie 'Standaardpoort negeren' is uitgeschakeld en de optie 'SSL gebruiken om een verbinding te maken' is ingeschakeld.
    • Als bij 'Server voor uitgaande e-mail' als servernaam 'mail.nederhost.nl' staat vermeld dan moet ook daar de optie 'SSL gebruiken om een verbinding te maken' zijn ingeschakeld.
  • Denk eraan eventuele wijzigingen op te slaan voor je het scherm verlaat.