Beveiligde verbinding instellen: Apple Mail

Voer de volgende stappen uit om te controleren of je gebruik maakt van beveiligde verbindingen met Apple Mail:

• Kies in het applicatie-menu ('Mail') de optie 'Voorkeuren...' (let op: kies niet voor 'Accounts')
  • Selecteer het NederHost-account in de lijst aan de linkerkant.
  • Selecteer het tabblad 'Serverinstellingen'.
  • Controleer nu het volgende:
    • Bij 'Server inkomende e-mail' moet de optie 'Beheer verbindingsinstellingen automatisch' óf de optie 'Gebruik TLS/SSL' zijn aangevinkt.
    • Als bij 'Server uitgaande e-mail' als servernaam 'mail.nederhost.nl' staat vermeld dan moet ook daar de optie 'Beheer verbindingsinstellingen automatisch' óf de optie 'Gebruik TLS/SSL' zijn aangevinkt.
  • Denk eraan eventuele wijzigingen op te slaan bij het verlaten van dit venster.