Wachtwoord kwijt

Uw wachtwoord is het belangrijkste middel om te voorkomen dat derden onbevoegd toegang tot uw gegevens krijgen. NederHost slaat wachtwoorden versleuteld op zodat ze ook voor ons niet te achterhalen zijn. We kunnen wel wachtwoorden voor u opnieuw instellen. Om te voorkomen dat wachtwoorden in verkeerde handen vallen gebruikt NederHost hiervoor een aantal vaste procedures.

Het wachtwoord van uw klantcode

Het wachtwoord van uw klantcode kunt u met behulp van enkele gegevens automatisch opnieuw laten instellen. Hierbij wordt het wachtwoord verzonden aan het e-mailadres of mobiele telefoonnummer dat bij NederHost van u bekend is. Kloppen uw gegevens niet meer? Maak dan gebruik van het PDF-formulier om uw wachtwoord opnieuw in te stellen; NederHost verwerkt uw papieren aanvraag binnen één werkdag en u ontvangt het wachtwoord per post.

Het wachtwoord van uw klantcode nu opnieuw instellen

Wachtwoorden voor uw domeinnaam of hosting

Om in te loggen op uw mailbox, website of dynamic DNS maakt u gebruik van de gebruikersnaam die bij de specifieke dienst hoort, altijd bestaand uit drie letters en vijf cijfers. Als u een wachtwoord dat bij deze gebruikersnamen hoort niet meer weet dan kunt u dit via Mijn NederHost opnieuw instellen. Als u uw CID2-code bij de hand heeft dan gaat dit volledig automatisch. Als u deze code niet bij de hand heeft dan kunt u in Mijn NederHost een ticket openen; NederHost behandelt uw aanvraag dan handmatig binnen één werkdag (meestal binnen een half uur).

Wachtwoorden die door NederHost worden ingesteld voor uw diensten vindt u terug in de wachtwoordkluis in Mijn NederHost. Wachtwoorden blijven gedurende een beperkte tijd beschikbaar in de wachtwoordkluis; als u een wachtwoord wijzigt dan verdwijnt deze direct.

Bent u al uw gegevens kwijt en heeft u dus ook geen toegang meer tot Mijn NederHost? Vraag dan eerst een nieuw wachtwoord aan voor uw klantcode volgens de hierboven beschreven procedure.

Gerelateerde artikelen

Gebruikersnamen
Een overzicht van de verschillende soorten gebruikersnamen bij NederHost.
Via IPv6 moet ik vaak opnieuw inloggen op de NederHost-website.
Als u gebruik maakt van IPv6 dan kan de NederHost-website u plots zonder zichtbare aanleiding vragen om opnieuw in te loggen.