Uw website testen

Om uw website te bekijken terwijl uw domeinnaam nog niet actief is gebruikt u een speciale naam voor uw site die begint met de gebruikersnaam die bij uw site hoort. U vult dit aan met webhost.nederhost.net om uw site te bekijken. Als de gebruikersnaam van uw website web12345 is dan is het testadres dus http://web12345.webhost.nederhost.net/ - dit adres werkt altijd ongeacht de status van uw domeinnaam.

Op soortgelijke wijze kunt u uw website via IPv6 benaderen, ook als IPv6 voor uw site nog niet door u is ingeschakeld. Hiervoor gebruikt u het domein webhost6.nederhost.net; dus de site met gebruikersnaam web12345 kunt u via IPv6 benaderen op http://web12345.webhost6.nederhost.net/ - let op: deze naam werkt alleen via IPv6 en is niet gekoppeld aan een IPv4-adres. Als u IPv6 inschakelt voor uw website dan blijft deze uiteraard wel te bereiken via IPv4.

Gerelateerde artikelen

Uw website plaatsen
De bestanden die uw website vormen kunt u uploaden met FTP, FTPS of SFTP/SCP.
HTTPS op uw website activeren
Om de uitwisseling van gegevens met uw website veilig te versleutelen adviseert NederHost u om HTTPS te activeren.
Automatisch applicaties installeren
Naast het installeren van eigen software kunt u ook gebruik maken van applicaties die u eenvoudig vanuit Mijn NederHost installeert.
Bestandsrechten instellen
Door het instellen van bestandsrechten bepaalt u o.a. wie de inhoud van een bepaald bestand mag zien.
De Linux-shell gebruiken
Met behulp van de commandline kunt u uw website snel bijwerken, fouten oplossen en snel toegang krijgen tot uw databases.