U bent de baas

Een e-mailadres op uw eigen domeinnaam is niet alleen professioneel maar maakt u ook onafhankelijk van uw internetprovider. Een domeinnaam kunt u immers altijd verhuizen, en u bepaalt zelf via welke adressen op uw domeinnaam u e-mail ontvangt. Bij NederHost bent u niet verplicht uw mailboxen in onhandige bundels af te nemen: u bestelt afzonderlijke mailboxen waar u een onbeperkt aantal adressen aan kunt koppelen. Met behulp van domeinaliassen kunt u bovendien e-mail van meerdere domeinnamen ontvangen in één mailbox.

Altijd en overal uw e-mail lezen

Uw e-mail bij NederHost leest u het eenvoudigst met uw mailclient of smartphone via IMAP, of gebruik een webbrowser om uw e-mail veilig via secure webmail te benaderen. Uw e-mail staat veilig in uw ruime mailbox op ons opslagcluster. Het is uiteraard ook mogelijk om uw e-mail door te laten sturen of automatisch te beantwoorden.

Spam en virussen buiten de deur

Iedere mailbox bij NederHost is voorzien van een volledig instelbaar mailfilter waarmee u de meeste spam en virussen buiten uw mailbox houdt. Stel zelf in hoe streng het spamfilter moet zijn en wat er moet gebeuren met verdachte e-mail die u niet direct wilt blokkeren. Maak gebruik van adresextensies of gratis aliassen om e-mailadressen voor eenmalig gebruik op te geven.